Comfort 6

Verkoopprijs: € 349500
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Vanuit de vakantiewoning naar de eigen aanlegsteiger lopen waar uw boot ligt om vervolgens via bijvoorbeeld de Kleine Vliet en Grote Vliet naar de sluis te varen die toegang biedt tot het IJsselmeer… Deze Comfort 6 op EuroParcs IJsselmeer staat voor een groots vakantiegevoel met veel waterbeleving.
Dat gevoel wordt versterkt door onder meer de royale achtertuin en de nabijheid van zowel het strand aan het IJsselmeer als de grote Medemblikker buitenhaven met het internationale zeilwedstrijdcentrum. Verder ligt het historische stadshart van Medemblik op loopafstand.
De Comfort 6 zelf is ook een blikvanger. Deze stenen vakantiewoning oogt niet alleen als een gewoon huis, hij is ook als zodanig opgeleverd. De Comfort 6 is traditioneel gebouwd met betonvloeren op alle verdiepingen, pannen op het dak en voorzien van vloer-, muur- en glasisolatie.
Deze dubbellaagse vakantiewoning is geschikt voor 6 personen: ze kent drie slaapkamers. De inrichting bestaat verder uit een mooie woonkamer met dubbele tuindeuren, een open keuken, een inpandige bijkeuken/berging, een separaat toilet en een ruime badkamer met wastafel, tweede toilet, ligbad en douche.
Getoonde prijs is inclusief kavel.Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres