De Reeve

Verkoopprijs: € 319500
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Een vakantiewoning die de rijke herenhuizen in zowel Amsterdam als Kampen weerspiegelt maar ook geïnspireerd is op de wereldberoemde Ponte Vecchio in Florence. Het geeft aan hoe ver de economische contacten van Kampen als Hanzestad reikten. Hollands Glorie wordt in het type De Reeve uitgebeeld door de krachtige aanblik en de grote ramen die op fraaie architectonische wijze in het ontwerp zijn ingebed. Ze versterken daarmee het beeld van voorportaal, van boegbeeld met een weids uitzicht over het water. Bijna Italiaanse verfijndheid en het robuuste Nederlandse vrijheidsgevoel, gesymboliseerd door de panoramaview over het water, gaan bij dit type hand in hand. Maar het blijft niet bij een symbool: u kunt bij dit type vakantiewoning met uw eigen boot bij de aanlegsteiger aanmeren!
U hebt bij dit alles de keuze of u opteert voor een appartement op de begane grond of een appartement die uit twee verdiepingen bestaat. De luxe aankleding én inrichting is bij dit alles geen keuze, maar een recht. Het appartement op de begane grond wordt vorm gegeven door een woonkamer met open keuken, een berging, een badkamer en twee slaapkamers. De keuken ontbreekt het aan niets qua keukenaccessoires. Verder is de badkamer ruim en voorzien van een inloopdouche, een toilet en een wastafel.
Het tweede appartement, dat de eerste verdieping en tweede verdieping omvat, als blikvanger het balkon met aansluitend een woonkamer met open keuken en een toilet met fontein. Ook deze keuken is luxueus qua accessoires ingericht. Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers met elk hun eigen badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een toilet en een wastafel.Afbeeldingen

*klik op een foto voor een grotere weergave

Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres