Havenpoort

Verkoopprijs: € 599500
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Type Havenpoort komt meer dan alleen dicht bij de beleving van een reguliere woning: qua postuur, grootte en indeling is het ook een rijtjeswoning. Want een vakantiewoning die uit drie lagen bestaat is uniek!
Het is bovendien een vakantiewoning die je in Amsterdam en ook onder meer in de havenkom van Zuiderzeesteden als Hoorn en Enkhuizen tegenkomt: rijke herenhuizen die Hollands Glorie van weleer uitbeelden met hun tuitgevel, krachtige aanblik en grote ramen die op fraaie architectonische wijze in het ontwerp zijn ingebed. Ze versterken daarmee het beeld van voorportaal, van boegbeeld met een weids uitzicht over het water. Bijna Italiaanse verfijndheid en het robuuste Nederlandse vrijheidsgevoel, gesymboliseerd door de panoramaview over het water, gaan bij dit type hand in hand. Maar het blijft niet bij een symbool: u kunt bij dit type vakantiewoning met uw eigen boot bij de aanlegsteiger aanmeren!
De luxe aankleding én inrichting is bij dit alles geen keuze, maar een recht. De begane grond wordt vorm gegeven door een berging, een badkamer en twee slaapkamers. De badkamer is ruim en voorzien van een inloopdouche, een toilet en een wastafel.
Blikvanger op de eerste verdieping is het balkon met aansluitend een woonkamer met open keuken en een toilet met fontein. Ook deze keuken is luxueus qua accessoires ingericht. Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers met elk hun eigen badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een toilet en een wastafel.Afbeeldingen

*klik op een foto voor een grotere weergave

Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
5
Aantal badkamers:
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres