IJsselblick

Verkoopprijs: € 579500
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Type IJsselblick komt meer dan alleen dicht bij de beleving van een reguliere woning: qua postuur, grootte en indeling is het ook een rijtjeswoning. Want een vakantiewoning die uit drie lagen bestaat is uniek!
Het oer-Hollandse gevoel straalt bovendien van deze Zuiderzeewoning af. De tuitgevels, het robuuste uiterlijk en tegelijkertijd de grote raampartijen met veel lichtinval zijn een venster op Nederlands rijke verleden. Tegelijkertijd beelden ze het spel van wind en water uit dat het Nederlandse landschap en de architectuur vorm en karakter heeft gegeven. Dit is kortom een vakantiewoning die als regulier huis in Volendam, Hoorn of Enkhuizen ook niet misstaat!
De luxe aankleding én inrichting is bij dit alles geen keuze, maar een recht. De begane grond wordt vorm gegeven door een berging, een badkamer en twee slaapkamers. De badkamer is ruim en voorzien van een inloopdouche, een toilet en een wastafel.
Blikvanger op de eerste verdieping is het balkon met aansluitend een woonkamer met open keuken en een toilet met fontein. Ook deze keuken is luxueus qua accessoires ingericht. Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers met elk hun eigen badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een toilet en een wastafel.Afbeeldingen

*klik op een foto voor een grotere weergave

Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
5
Aantal badkamers:
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres