Beschrijving

Exclusieve luxe villa gelegen op een indrukwekkende locatie op minder dan 5 minuten rijden van het strand in Altea en op 15 minuten rijden van Calpe.
De villa is gelegen op een prachtig perceel in Altea la Vella, een woonwijk met een prachtig landschap en dicht bij de Middellandse Zeekust. De locatie wordt gekenmerkt door enorme groene ruimten, bosgebieden en pijnbomen, met de meest prachtige open uitzicht op zee.
Op minder dan 15 minuten rijden van Calpe / Moraira of Benidorm en iets minder dan een uur naar Alicante of iets meer dan een uur rijden van Valencia.
Bouw van 330.94 op een perceel van 1074.87 m2 met 4 slaapkamers met en-suite badkamer en op maat gemaakte kasten. Volledig ingerichte keuken met witgoed, woon-eetkamer en grote terrassen, allemaal op twee verdiepingen. (laag niveau, 1e verdieping en 2e verdieping).
Heeft ook, warm / koud airconditioning, vloerverwarming, wasserette, aangelegde tuin is optioneel, infinity zwembad, jacuzzi lounge-terras met uitzicht op zee, een eigen dubbele parkeerplaats dek, interne lift, domotica- en alarmsysteem.

Overige kenmerken
Aantal m2
330
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1075
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
4
Ligging

Contact met adverteerder


Informatie

Adres