Automatisch vakantiehuizen aanbieden op eenvakantiehuisjekopen.nl

Automatisch vakantiehuizen aanbieden op eenvakantiehuisjekopen.nl

Met de ontwikkeling van een nieuwe tool kunnen vakantieparken, projectontwikkelaars en makelaars vanaf nu geheel automatisch vakantiehuizen aanbieden op https://www.eenvakantiehuisjekopen.nl. Met het automatisch doorplaatsen van woningen wordt het bereik voor de verkoper aanzienlijk vergroot. Evenals de kans op een snelle verkoop van de vakantiewoning. Inmiddels maken meerdere vakantieparken gebruik van deze eenvoudige marketingtool.

Automatisch vakantiehuizen aanbieden aan een groot publiek

Vakantie- en recreatiehuizen die op eenvakantiehuisjekopen.nl staan, worden ook geplaatst in diverse verkoopgroepen op social media waaronder  Facebook Marketplace en Twitter. De volgers van deze groepen bestaan uit particulieren die op zoek zijn naar een vakantiehuis of tweede woning in binnen- en buitenland. De doelgroep krijgt de beschikbare vakantiewoningen op het juiste moment en de juiste plaats te zien. 

Gemak voor de verkoper

Woningverkopers hebben veel profijt en gemak van de automatische plaatsing. Woningen hoeven doorgaans alleen op de eigen website geplaatst te worden. Eenvakantiehuisjekopen.nl haalt 1 of 2 keer per dag de woningen op via een zogenaamde XML en/of  Json koppeling en plaatst de woningen op de website. Daarna worden de woningen doorgeplaatst naar de verschillende social media. Verandert de verkoper de woningen op zijn eigen website, dan veranderen deze binnen 24 uur ook automatisch op eenvakantiehuisjekopen.nl. Dubbel invoeren is niet meer nodig. Bovendien wordt door de verkoper veel geld en tijd bespaart voor het adverteren of doorplaatsen op social media. 

Reacties van potentiële kopers worden 1 op 1 doorgestuurd naar de verkopende partij zo treed er geen vertraging op en komen verkopers niet in de knoop met bijvoorbeeld de  AVG. 

Meer weten over het automatisch doorplaatsen van recreatie- en vakantiewoningen?

Op onze website vindt u meer informatie over het automatisch doorplaatsen van uw woningen. Kijk daarvoor op https://www.eenvakantiehuisjekopen.nl/nl/automatisch-vakantiewoningen-plaatsen. Daar vindt u uitleg over de manier waarop u uw woningen aan ons kunt aanbieden en hoe u gebruik maakt van de doorplaatsservice.

Heeft u technische vragen? Bel ons dan gerust op of neem contact met ons op via onze contactpagina.

Labels

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • U kunt afbeeldingen uitlijnen (data-align="center"), maar ook video's, blockquotes, enzovoort.
  • U kunt bijschriften aan afbeeldingen toevoegen (data-caption="Tekst"), maar ook aan video's, blockquotes, enzovoort.