Beschrijving

Te koop: discreet gelegen op een afgelegen privé-plek, hoog boven de kust van Benissa met meer dan 180 graden uitzicht vanaf de Montgó in Javea, naar Moraira en over de kust naar Calpe en de Peñon d’Ifach, is dit spectaculaire landgoed gelegen op een werkelijk unieke locatie.

Het einde van de rijstrook van meer dan 1,1 hectare is verdeeld over twee niveaus. Bij het betreden van het bovenste niveau vindt u een onafhankelijk met stenen bekleed twee-persoons gastenverblijf met zithoek, keuken en een eigen terras. Hier is voldoende parkeergelegenheid en een dubbele garage.

Met een oprit naar het hoofdgebouw komen we nog een parkeerplaats en garage tegen, vanaf hier geven de antieke teruggewonnen dubbele houten deuren u een hint van wat ons te wachten staat: een buitengewone volledig gerenoveerde finca met veel originele kenmerken gecombineerd met hints van eigentijds design. Met handgemaakte ‘Barro’ terracotta vloeren en een overvloed aan antieke houten balken, geeft de mooie combinatie van een klassiek interieur echt de toon aan wat een prachtige traditionele design finca is in combinatie met moderne accenten.

Als u het hoofdgebouw binnenkomt via de indrukwekkende hal met dubbele hoogte, vindt u drie zitkamers, een royale eetkamer en een open keuken-eetkamer en een groot overdekt terras. Er is een gast suite op het lagere niveau en een verdere twee grotere suites op de tweede verdieping, met de master met een eigen kleedkamer en een eigen terras vorm waar u kunt genieten van het adembenemende vergezicht.

Op hetzelfde niveau als de lounge is er het met travertijn beklede terras bij het zwembad en een verdere onafhankelijke suite en een geacclimatiseerde wijnkelder.

Deze prachtige finca moet echt gezien worden om volledig te worden gewaardeerd.

Overige kenmerken
Aantal m2
462
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
10217
Aantal slaapkamers:
6
Aantal badkamers:
6
Ligging

Contact met adverteerder


Informatie
Adres