• 50 vakantiehuizen in Zweden te koop aangeboden via Insito Real Estate
  50 vakantiehuizen in Zweden te koop aangeboden via Insito Real Estate

  Vanaf vandaag plaats ook Insito Real Estate haar woningen automatisch op onze website. Daarmee breiden we het aanbod aan vakantievastgoed en tweede huizen uit met zo'n 50 stuks. Dit zijn tevens de eerste woningen in Zweden die wij toevoegen aan de website. Dagelijks wordt het aanbod ververst.

 • Casa Las Dunas plaatst woningaanbod
  Casa Las Dunas plaatst woningaanbod

  Casa Las Dunas plaatst woningaanbod

  Vanaf vandaag wordt al het recreatie- en vakantievastgoed van Casa Las Dunas op onze website www.eenvakantiehuisjekopen.nl getoond. Daarmee breiden we het aanbod met nog een kleine 2000 vastgoedobjecten uit. Casa Las Dunas richt zich vooral op de vastgoedmarkt langs de Costa Blanca, Costa Cálida en de Costa Del Sol. Met dit aanbod wordt de dekking van beschikbaar recreatievastgoed in Spanje aanzienlijk vergroot.

 • Sambuca italië
  Huizen in Sambuca italië te koop voor slechts 1 Euro

  Een opvallende actie in het Italiaanse dorpje Sambuca, op het eiland Sicilië. Daar heeft de burgemeester een tijdje geleden 16 huizen te koop gezet voor 1 euro. Sambuca di Sicilia is een gemeente in de Italiaanse provincie Agrigento en telt 6367 inwoners.

  Sambuca is erg rustig

  De burgemeester hoopt zo jonge mensen over te halen om in het dorp te komen wonen. Het is er namelijk heel rustig, omdat veel jongeren zijn verhuisd naar grote steden. Daar kunnen ze meer werk vinden.

 • Ook Villas-Plots voegt vakantievastgoed toe
  Ook Villas-Plots voegt vakantievastgoed toe

  Vandaag is het woningaanbod op www.eenvakantiehuisjekopen.nl verder uit uitgebreid. Makelaar Villas-Plots heeft in totaal een kleine 300 vakantiewoningen in Spanje te koop .

  Deze woningen zijn toegevoegd aan het totale aanbod van de website waardoor we nu zo'n 1000 vakantiewoningen in binnen- en buitenland tonen.

 • Woningen Immoboulevard nu ook op eenvakantiehuisjekopen.nl
  Woningen Immoboulevard nu ook op eenvakantiehuisjekopen.nl

  Vanaf vandaag worden de vakantiehuisjes van Immoboulevard automatisch getoond op www.eenvakantiehuisjekopen.nl. Na Topparken is dit de tweede grote verkoper van vakantiewoningen die gebruik maakt van de mogelijkheid om woningen automatisch door te plaatsen naar ons portaal. Daarmee is ons aanbod van vakantiewoningen in één klap verdubbeld.  En dat is niet alleen goed nieuws voor de aanbieders van vakantiewoningen, ook woningzoekenden doen hier hun voordeel mee.