• vakantiehuisje
  Gevolgen voor vakantieparken door aangescherpte regels

  Het kabinet is met nieuwe en aangescherpte regels gekomen om het coronavirus af te remmen. Voor vakantieparken hebben deze wijzigingen verschillende gevolgen.

 • Huisje
  Wat doet de coronacrisis met de recreatievastgoedmarkt?

  Het Coronavirus grijpt momenteel keihard om zich heen. Het dagelijks leven is nagenoeg tot stilstand gekomen en de economie dreigt een enorme dreun te krijgen.

 • Huis in Amerika
  Vakantiehuis kopen in Amerika

  Heeft u The American Dream? En wilt u een tweede huis kopen in Amerika? In dit artikel vindt u informatie die u nodig heeft bij het kopen van een huis in Amerika.

  Een tweede vakantiehuis in Amerika kopen wordt steeds populairder. De reden waarom dit populairder wordt is doordat het goedkoper wordt om het land te bereiken. Florida is en blijft de populairste regio in Amerika als het gaat om een huis kopen. Dit komt mede door het gunstige klimaat. Wanneer u van plan bent om een onroerend goed te kopen in Amerika zijn hier in principe 2 stadiums: 

 • Woning in Portugal
  Een huis kopen in Portugal

  Een huis kopen in Portugal gaat er anders aan toe dan hier in Nederland. Doordat er veel dingen anders zijn is het belangrijk dat u goed voorgelicht wordt door ervaren partijen. Zo loopt u geen risico's

  1. Intakegesprek

  Nadat uw het intake gesprek heeft gehad, laat u uzelf dan altijd goed informeren door bekende partijen denk hierbij aan adviseurs of makelaars. Zo voorkomt u achteraf dat er fouten worden gemaakt of dat u risico's loopt.

  2. Rondleidingen langs huizen

 • Een Italiaanse woning
  Een huis kopen in Italië

  bent u van plan een huis te kopen in Italië? Hier vindt u informatie over het gehele koopproces.

  Het koopproces bij het kopen van een huis in Italië kent een aantal stappen: