kopen

Bouwgrond in Kehidakustány, Zala, Hongarije

Verkoopprijs: € 22059
hypotheekrente berekenen
Beschrijving

Het perceel is 993 m2 groot. Het is 19 meter breed en u kunt hier 30% bebouwen.
Op het perceel zijn elektriciteit en gas aanwezig. Voor water en de riolering kunt u een aansluiting laten maken. Zijn in de straat aanwezig. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem
Het perceel lig op maar 500 meter van het mooie wellness bad in Kehidakustány.
Kehidakustány is een dorp aan de rand van het Balaton meer. Natuurlijk bekend om het zwemplezier en toerisme, maar deze streek is vooral ook bekend door de warme bronnen, waarvan het gebruik een geneeskundige effect heeft.
Het dorpje Kehidakustány biedt u vele mogelijkheden. In het dorp is er genoeg te doen aan ontspanning met vooral voor de kinderen een groot zwembad met binnen- en buiten banen en allerlei glijbanen. Uiteraard kunt u uit eten in een van de restaurants of drinkt u wat op een van de terrassen. Voor de inspanning kunt u een van de vele mooie wandel- en fiets routes volgen. Kortom, voor iedereen wat te doen. Zo gaat u winkelen in Zalacsány en naar Hévíz voor de thermaal baden en om gezellig uit te gaan. Op 18 kilometer ligt Keszthely voor een bezoek aan een heel gezellige Balaton stad (aan het meer) met een rijke historie of gaat u naar het Kis Balaton als u behoefte heeft aan een stiltegebied en natuur.
Prima perceel om hier uw Hongaarse droom huis te realiseren.

Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
993
Aantal slaapkamers:
0
Aantal badkamers:
0
Ligging
Locatie
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres