Beschrijving

Het perceel is 783 m2 groot en u kunt hier 30% bebouwen. Is gelegen in een rustige straat vaan het dorp Kehidakustány op ongeveer een km van het bekende wellness bad.
Op het perceel staat nu een chalet zodat u hier eigenlijk al direct van uw vakantie kunt genieten. Het chalet staat op een betonnen fundering en u kunt hier goed wonen tijdens uw vakantie. Het biedt u een woonkamer/keuken, twee slaapkamers, een douchecel. Prima ruimte om te overnachten en om tijdens de eventueel wat koudere avonden te gebruiken. De rest van de tijd zult u toch van het buiten zijn willen genieten. Op het terrein nog een overdekte parkeerplaats.
Elektriciteit, gas en water zijn aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering en het chalet kan verwarmd worden met de gasverwarming of de elektrapanelen. Internet en telefoon aansluitingen zijn geen probleem.
Kehidakustány is een dorp aan de rand van het Balaton meer. Natuurlijk bekend om het zwemplezier en toerisme, maar deze streek is vooral ook bekend door de warme bronnen, waarvan het gebruik een geneeskundige effect heeft.
Het dorpje Kehidakustány biedt u vele mogelijkheden. In het dorp is er genoeg te doen aan ontspanning met vooral voor de kinderen een groot zwembad met binnen- en buiten banen en allerlei glijbanen. Uiteraard kunt u uit eten in een van de restaurants of drinkt u wat op een van de terrassen. Voor de inspanning kunt u een van de vele mooie wandel- en fiets routes volgen. Kortom, voor iedereen wat te doen. Zo gaat u winkelen in Zalacsány en naar Hévíz voor de thermaal baden en om gezellig uit te gaan. Op 18 kilometer ligt Keszthely voor een bezoek aan een heel gezellige Balaton stad (aan het meer) met een rijke historie of gaat u naar het Kis Balaton als u behoefte heeft aan een stiltegebied en natuur.
Prima manier om vakanties door te brengen en te werken aan uw (nieuw)bouwplannen.

Overige kenmerken
Aantal m2
40
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
783
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres