Door heel Nederland

Brochures en bezichtigingen bij Topparken

Plan een bezichtiging bij TopParken

Vakantiehuizen bezichtigen bij TopParkenTopParken is een familiebedrijf dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiehuizen en exploitatie van vakantieparken. In de afgelopen 40 jaar heeft de familie zo'n 70 vakantieparken geëxploiteerd, in 2004 werd TopParken opgericht. Inmiddels bestaat TopParken uit 20 exclusieve vakantieparken in Nederland, waarvan een aantal nog in aanbouw of ontwikkeling zijn.

Zo plan je een bezichtiging bij TopParken

Op alle vakantieparken zijn vakantiehuizen en villa's te koop, deze worden veelal aangeboden zonder kavelnummer. Dit is omdat één vakantiewoning vaak op meerdere beschikbare kavels geplaatst kan worden. Het totale beschikbare aanbod vakantiewoningen van Topparkenverkoop.nl wordt dan ook geschat op enkele duizenden beschikbare kavels en vakantiehuizen.

Om een beeld te krijgen van de woningen, kan je nu eenvoudig een afspraak inplannen:

  1. Klik hier om het aanbod van Topparken te bekijken
  2. Klik op de woning die je wilt bezoeken en volg de aanwijzingen op de detailpagina

Vakantiehuizen en villa's:
Op alle 20 vakantieparken van Topparkenverkoop.nl is het mogelijk om een vakantiehuis of villa te kopen. De koper kan zelf kiezen of hij de woning zelf wil gebruiken of dat hij deze gedeeltelijk of volledig laat verhuren. Bij aankoop voor eigen gebruik kan de koper het hele jaar door zelf gebruik maken van de woning. Wanneer de koper besluit de woning te verhuren neemt de verhuurorganisatie van TopParken het volledige verhuurproces voor de koper uit handen. De koper ontvangt vervolgens een vast of variabel rendement.

Ligging TopParken:
Alle vakantieparken van TopParken zijn gelegen op populairste toeristische plekken van Nederland. De TopParken vakantieparken bevinden zich in de volgende provincies
• Gelderland
• Zuid-Holland
• Noord-Holland
• Limburg
• Utrecht
• Noord-Brabant

 

Uw eigen vakantiewoning kopen? Vraag onze brochure aan.