Beschrijving

Te koop: Gelegen op slechts 300 meter van het terrein van de Lady Elizabeth International school en dicht bij de manege, deze villa met 5 slaapkamers profiteert van een spectaculair open uitzicht op de zee en wordt gepresenteerd in een zeer mooie staat.
De huidige eigenaren hebben het pand gerenoveerd met nieuwe badkamers en keuken, een zomerkeuken en een groot aantal nieuwe installaties. Er is vloerverwarming en er is overal warme en koude airconditioning, waardoor het de ideale woning voor het hele jaar is.
Er zijn 4 tweepersoonsslaapkamers en een grote 5e slaapkamer die voor andere doeleinden kan worden gebruikt, terwijl een van de suites onafhankelijk is van de accommodatie. De woning beschikt over een goed uitgeruste mooie zomerkeuken met barbecue en vuuroven, terwijl er een grote garage is met voldoende ruimte voor een auto plus meer. Er is een huidige bankwaardering aanwezig die aanzienlijk hoger is dan de recentelijk gedaalde vraagprijs, waardoor deze eigenschap buitengewoon goed is.

Overige kenmerken
Aantal m2
207
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
987
Aantal slaapkamers:
5
Aantal badkamers:
3
Ligging
Video

Contact met adverteerder


Informatie

Adres