Beschrijving

Een lichte designer villa met twee verdiepingen, gelegen in een rustige woonwijk met een prachtig uitzicht op zee, in Lirios Design – Cumbre del Sol Residential Resort, Benitachell.

Villa SIROS XL is ontworpen om het hele jaar door optimaal te genieten van het zonlicht en de villa te vullen met licht. De woning is toegankelijk via een veranda die  direct is verbonden met de parkeerplaats.

De villa heeft 4 slaapkamers en 3 badkamers, de grote slaapkamer met een grote eigen badkamer en een panaroma raam met uitzicht op zee en met toegang tot een groot terras. De andere 2 slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en hebben een gedeelde badkamer.

De woon-eetkamer en de keuken komen uit op een spectaculair zomerterras met ramen die binnen en buiten samensmelten, zodat u op elk moment van de dag en het hele jaar door van het prachtige landschap kunt genieten. Het terras en de mediterrane tuin zijn ontworpen rond een designerzwembad dat past bij de blauwe zee.

De vierde slaapkamer in deze villa bevindt zich op de begane grond, met een inbouwkast en toegang tot een privéterras. Deze verdieping heeft ook een grote woonkamer die eveneens toegang biedt tot het terras, evenals een volledig uitgeruste badkamer.

Overige kenmerken
Aantal m2
246
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
812
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
3
Ligging

Contact met adverteerder


Informatie

Adres