Beschrijving

Deze opvallende moderne villa met 4 slaapkamers ligt dicht bij de nieuwe Lady Elizabeth International School. Met uitgestrekt panoramisch uitzicht op zee heeft de woning 3 slaapkamers in het hoofdgebouw en een verdere onafhankelijke gastensuite op de benedenverdieping.
Op het zuidoosten, leidt de open woonkamer met hoge ramen rechtstreeks naar het zwembadterras met het indrukwekkende schootzwembad. De accommodatie ligt overal in de villa met prachtig ‘Saloni’-marmer en biedt lichte kamers met strakke lijnen in de hele vorm, waar u kunt genieten van het spectaculaire uitzicht dat voor u ligt.
De gevestigde urbanisatie Cumbre del Sol biedt verschillende voorzieningen zoals een winkelgebied met supermarkt, kapper, apotheek, bars en restaurants, de internationale school Lady Elizabeth Junior School en een uitgebreid scala aan buitensportmogelijkheden met tennis- en paddle-tennisbanen, wandelpaden, paard manege, strand en baaien met strandbars.
Centraal gelegen tussen de steden Benitachell, Javea (slechts 7 km afstand) en Teulada-Moraira (slechts 4 km afstand), allemaal internationaal gerenommeerde prestigieuze toeristische bestemmingen.

Overige kenmerken
Aantal m2
223
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
858
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
3
Ligging
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres