kopen

Dit huis biedt u veel ruimte en staat direct naast het bos.

Verkoopprijs: € 22059
hypotheekrente berekenen
Beschrijving

Grote woning waarbij alles onder één dak is. U kunt de overdekte veranda / gang op twee punten binnenkomen. Aan de voorkant komt u bij de woning. Loopt u naar rechts dan komt u in de woonkamer en vandaar naar de drie slaapkamers. Terug naar de gang en iets naar links heeft u de keuken en daarnaast de badkamer en de bijkeuken/opslagkast met daar een trap naar de zolder. Dan een deur door, of vanuit de andere ingang naar de gang, en dan heeft u de zomerkeuken met een bijkeuken / opslagkamer en drie kamers. Hier zou u een gastenverblijf van kunnen maken.
Naast de woning is er nog een bijgebouw met de garage, opslagruimte en de vroegere stallen.
Het perceel is 2.592 m2 groot en u vindt hier diverse fruitbomen als appel, peer, noten etc. Ook is er een waterput.
Aan voorzieningen zijn er elektriciteit en water aanwezig. Gas kunt u vanuit de straat laten aansluiten. Voor de afwatering is er een septic tank, maar riolering is in het dorp aanwezig en u kunt daarop aansluiten. De woning wordt nu verwarmd met hout kachels. Internet en telefoon zijn geen probleem.
De woning gaat u vinden in een doodlopende straat van het leuke dorp Nemesdéd. Huis is het laatste huis in de straat en u wandelt hier zo het bos in.In Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.
Goed huis met mogelijkheden en mooi gelegen naast het bos.

Overige kenmerken
Aantal m2
110
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
2592
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Informatie

Adres