Beschrijving

Deze comfortabele woning staat in een rustige straat van het dorpje Hosszúpereszteg. Mooi brede tuin (30 meter) en geen buren aan de achterkant.
U komt de woning binnen in de hal en dan zijn er verder de woonkamer, badkamer, keuken met voorraadkast en drie slaapkamers. Achter de woning nog een bijgebouw met wat opslagruimte en de stook ruimte.
Het perceel is 1.543 m2 groot en mooi zonnig gelegen.
Aan voorzieningen zijn water en elektriciteit aanwezig. Gas is al op het perceel aanwezig, maar moet nog naar de woning worden gebracht. Voor de afwatering is er de septic tank. De woning wordt centraal verwarmd op een hout gestookte ketel. Internet aansluiten is mogelijk.
Hosszúpereszteg is een dorpje in het westen van Hongarije. Dorpje met een kleine 800 inwoners in een mooi groen gebied en makkelijk bereikbaar vanuit west Europa.
In het gebied wel 11 meertjes. In 5 meertjes mag gevist worden, in het 6e mag ook gezwommen worden en hierbij een mooi strand met gras weide. Het water is maximaal 2,5 meter diep. De eerste 10 meter zijn ook goed voor de kleinere kinderen. Bij het strand zijn etensgelegenheden. Er is verhuur van roeiboten en waterfietsen mogelijk. Ideaal voor wat waterplezier.
De wat grotere plaatsen in de buurt zijn Sárvár (18 km) met een leuk zwembad en het avonturenpark. Voor de avonturiers is ook een bezoek aan de burcht in Sümeg (30 km) aan te raden. Op een 17 km ligt Zalaszentgrót met het thermaal bad en ook een dagje naar Hévíz (bekend van het thermaal meer) en Keszthely met het gezellige centrum en het kasteel is prima te doen. In Sárvár en Keszthely kunt u prima de inkopen doen.
Een dagje toeristisch Balaton (Balatongörök) plezier is vanuit Hosszúpereszteg met een 45 autominuten goed te doen. Lekker een dagje toeristisch plezier en dan weer terug naar de heerlijke rust van uw Hongaarse woning.
U koopt het zoals het is, dus inclusief meubilair.
Leuke woning in het westen voor niet te veel geld.
Prijs is in Euro.

Overige kenmerken
Aantal m2
93
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1543
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Contact met adverteerder


Informatie

Adres