Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Deze zeer goed onderhouden villa met 4 slaapkamers (4 en-suite badkamers, plus 1 wc), gelegen boven de oude stad op het zuiden, heeft bijna 180 graden uitzicht over de Middellandse Zee in het oosten, over de oude stad, tot de zonsondergang en Montgo in het westen.
In tegenstelling tot zijn buren wordt de villa benaderd via een oprijlaan die direct leidt naar het woonniveau zonder trappen, op dit niveau is er een garage met interne toegang, plus we hebben ook de master suite, waardoor het pand ideaal is voor mensen die minder mobiel.
Gebouwd in 2003 door de huidige eigenaren van het pand, wordt het gepresenteerd in zeer goede staat. De grote woonkamer met dubbel gewelfd plafond leidt direct naar het royale overdekte terras van waaruit u kunt genieten van het spectaculaire uitzicht.
Er zijn twee suites op de bovenste verdieping, een zeer grote met een eigen zithoek. Beide slaapkamers hebben een eigen terras. Terwijl op de onderste verdieping is er nog een gast suite met een verder overdekt terras met het zwembad en zomerkeuken. Het perceel is prachtig aangelegd met verschillende volwassen palmen en mediterrane bomen. Met vele extra’s zoals vloerverwarming en airconditioning in de slaapkamers.


Dé notarisvergelijker van Nederland

Overige kenmerken
Aantal m2
429
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1461
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
4
Ligging

Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres