Beschrijving

Te koop: Deze gelijkvloerse finca met 7 slaapkamers ligt aan de voet van de Montgo, op wandelafstand van 3 restaurants. Het oorspronkelijk kleine pand is door de huidige eigenaren gerenoveerd en uitgebreid tot een woning die geschikt is voor zowel residentiële als commerciële doeleinden. Met voorzieningen voor gehandicapten, een verwarmd binnenzwembad met intrekbaar dak, een fitnessruimte & behandelkamers is het pand ideaal als een retraite- / revalidatiecentrum, een klein hotel of een pension.
De woning staat op een vlak grondstuk met veel charmante kenmerken (overgebleven van de originele finca), zoals de handgemaakte vloeren en de binnenplaats, en wordt geleverd met een extra stuk grond voor volledige privacy.
Er zijn 6 slaapkamers in het hoofdgebouw met een apart gastenverblijf bij het zwembad. Het aanbod van een goede prijs-kwaliteitsverhouding voor de grootte, locatie en mogelijkheden biedt dit een goede optie voor wie op zoek is naar een interessante zakelijke mogelijkheid of een mooi huis voor het hele gezin.

Overige kenmerken
Aantal m2
450
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
3570
Aantal slaapkamers:
7
Aantal badkamers:
6
Ligging

Contact met adverteerder


Informatie

Adres