Beschrijving

Deze prachtige moderne villa werd gebouwd door de huidige eigenaars en werd voltooid in 2014. Het opvallende pand is gelegen op een zacht glooiend perceel van 1500 m² met een prachtig open uitzicht op de vallei dat zich uitstrekt van de kerk van Benitachell, met de zonsondergang en de Montgó naar de zee in het oosten.
Met een woonoppervlak van 364 m² met 4 tweepersoonsslaapkamers met eigen badkamer, beschikt het pand over veel hoogwaardige voorzieningen, zoals een Italiaanse designkeuken, een fitnessruimte en een spa en veel luxe buitenruimtes die allemaal genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht op Javea.
De villa is verdeeld over drie verdiepingen met de woonkamer, terrasruimtes en een en-suite slaapkamer op het hoogste niveau. Dit komt uit op het zwembad en het terras rondom het pand, biedt voldoende ruimte om te jagen of de zon te ontwijken, evenals een barbecue.
Een interne trap brengt u naar de eerste verdieping die bestaat uit drie slaapkamers, allemaal met en-suite badkamers en aparte privéterrassen met een geweldig uitzicht op zee, evenals van de prachtige landschappen van Javea, waaronder de majestueuze berg Montgó en de prachtige zonsondergangen.
Op het lagere niveau vindt u uw persoonlijke fitnessruimte en spa met een verwarmde jacuzzi, infraroodsauna, ontspannende lounge en aparte toegang tot het buitenzwembad en de tuinen.
Met een enorme specificatielijst, is deze luxe villa ook uitgerust met de nieuwste technologie, waaronder een domoticasysteem, warme en koude inverter-geleide airconditioning die individueel in elke kamer wordt geregeld, vloerverwarming, topkwaliteit dubbele beglazing en deuren, de nieuwste alarmsysteem en elektrische zonwering. Smaakvol en elegant ingericht en gemeubileerd deze prachtige villa moet echt gezien worden om echt gewaardeerd te worden.

Overige kenmerken
Aantal m2
364
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1522
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
5
Ligging

Informatie
Adres