Beschrijving

Oorspronkelijk een historische finca die werd ontwikkeld in het midden van de jaren 90, heeft deze traditionele villa met 4 slaapkamers nog steeds veel originele kenmerken uit die tijd.
Het hotel ligt dicht bij de oude binnenstad van Jávea, in het Valls-gebied van de Montgó, en biedt een prachtig vrij uitzicht op het zuiden over de vallei verderop. Gelegen aan een rustige doodlopende weg zonder doorgaand verkeer, is het perceel van 1.098 m² meestal vlak met toegang tot de villa direct vanaf de weg en oprit, waardoor het ideaal is voor ouderen of minder validen / gehandicapten.
Bij het betreden van het pand via de betoverende veranda, is er een plafond met dubbele hoogte met wenteltrap met originele Tosca-steen en balkenplafonds. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers op dit niveau, samen met de woonkamer, eetkamer, keuken en naya met zomerkeuken.
Op de bovenste verdieping is er een royale master suite met dakterras.
Het pand heeft een eigen zoetwaterbron die de mooie tuinen met veel palmbomen en gazon irrigeert. Er is voldoende off-road parking, plus een garage.
Eigendom extra’s omvatten; Centrale verwarming, airconditioning in de slaapkamer, elektrische poorten.

Overige kenmerken
Aantal m2
275
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1098
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
3
Ligging

Informatie
Adres