Beschrijving

Deze prachtige historische Finca ligt in het Valls-gebied van de Montgo, op minder dan een kilometer van het oude centrum van Javea. Gelegen op een vlak perceel van iets minder dan 2500 m², is dit prachtige pand met 4 slaapkamers al een aantal generaties in dezelfde familie, en het is door de jaren heen liefdevol verzorgd en onderhouden.
Aangekomen bij de Finca kun je niet anders dan onder de indruk zijn van de mooie veranda, met zijn hoge balkenplafond en enorme hoeveelheden Tosca (zandsteen) krijg je een voorproefje van wat je te wachten staat achter de antieke deuren. Bij het betreden van het pand krijgt u een gevoel voor de geschiedenis van het gebouw, met zijn handgemaakte “Barro” terracotta vloeren, de overvloed aan Tosca, samen met de functie keramische kachel, wordt u vervolgens geleid naar de prachtige binnenplaats grenzend aan de tuin en het zwembad Oppervlakte.
Er zijn twee lounges; één in het hoofdgebouw, dan nog een modernere toevoeging naast elkaar, beide met open haarden. Naast de meer recente woonkamer is er een grote berging die kan worden omgezet in extra slaapvertrekken indien nodig.
Dit prachtige en vrij unieke pand moet echt worden gezien om echt te worden gewaardeerd.

Overige kenmerken
Aantal m2
390
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
2472
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
3
Ligging

Informatie
Adres