Beschrijving

Te koop: Een grote familievilla of bedrijfsinvestering in Javea, 1400 meter van het strand en alle voorzieningen..

Een lange oprijlaan leidt naar dit object met veel privacy, bestaande uit twee aparte gebouwen en zes aparte accommodaties op het vlakke perceel van bijna 4000m2.

Er is momenteel een hoofdgebouw met hal, woon- / eetkamer, een ruime en moderne keuken met ontbijtruimte en een op het oosten gelegen ontbijt terras, twee ruime slaapkamers (waarvan een met kleedruimte), een Jack-and-Jill badkamer plus een mezzanine kantoorruimte boven, en een onafhankelijk 1 slaapkamer appartement beneden plus aparte wasruimte met 2 wasmachines en waterontharder en een ruime garage.

Het 2e gebouw bestaat uit twee 3-slaapkamer appartementen, twee appartementen met 2 slaapkamers en een 1,5 slaapkamer appartement. Elk appartement heeft een woon- / eetkamer met open haard, een eigen naya, centrale verwarming op gas en airconditioning. Enkele appartementen hebben ook uitzicht op zee.

De buitenkant van het pand biedt een groot 12x7m zwembad, een ruim terras bij het zwembad, overdekte en open eet-en BBQ ruimten, plus een tuin met fruitbomen, palmen en buitenverlichting.

Een mooie zakelijke investering met een hoog rendement en een qua verhuur uitstekende bezettingsgraad.

Overige kenmerken
Aantal m2
752
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
4209
Aantal slaapkamers:
15
Aantal badkamers:
9
Ligging

Contact met adverteerder


Informatie
Adres