Beschrijving

Dicht bij de golfbaan van Javea, met uitzicht op de fairways. Een paar honderd meter naar de golfclub! 2 km naar Benitachell, 4 km Javea strand. Deze woning wordt gedeeltelijk gemeubileerd verkocht.
Fantastische U-vormig landhuis met 10.0m X 5.0m zwembad in het centrum! 300 + m2 accommodatie, 2.400m2 vlakke aangelegde volwassen geïrrigeerde tuinen met aangelegde gazons (pop-up irrigatie), grind en vulkanische steen beplant met fruitbomen. Omheind. Elektrisch bediende hoofdpoorten naar verharde oprit en parkeerplaats (ruimte voor 5 auto’s). Garage. Veranda naar voordeur. Grote hal. Aan de linkerkant is een logeerkamer met een en-suite badkamer. Aan de rechterkant is een gang naar de rest van de slaapaccommodatie. Rechtdoor door dubbele deuren is een grote, lichte woonkamer met open haard en twee sets openslaande deuren naar het zwembad en de terrassen. Een boog maakt plaats voor de eetkamer met moderne keuken aan de linkerkant en glazen veranda aan de rechterkant. Voorbij de keuken en een paar treden naar beneden is een grote bijkeuken, met een deur naar een ommuurde binnenplaats. Vanaf de hoofdingang en naar rechts leidt een hal naar twee gastenkamers, beide met een eigen badkamer, beide in de gang. Toegang vanuit deze gang naar links leidt naar het zwembad met terras. Aan het einde van de gang is de master met kleedkamer, grote slaapkamer, badkamer en douche en een eigen glazen vernada. Deze laatste leidt ook naar het zwembad met terras. Deze “slaapkamervleugel” vormt de helft van de eerder beschreven U-vorm. Vanuit dit buitenterrein gaat een trap omhoog naar een 5e slaapkamer / studeerkamer met openslaande deuren naar een open terras.
Vanaf hier heeft men uitzicht op de golfbaan alsook op de tuinen en naar Benitachell. Aan de andere kant van het zwembad van 10.0m X 5.0m staat de eerder genoemde glazen naya die uit de eetkamer leidt. Aangrenzend is een open naya, naast een zomerkeuken. Mooie zit- / eetgedeeltes rond het zwembadDe tuinen zijn aangelegd met grasvelden, cyprushagen, fruitbomen, palmen en mediterrane planten, een centrale, geklaarde patio.

12v verlichtingssysteem in tuin, 3.000m3 waterstorting, waterontharder, poolhuis, gastank, centrale gasverwarming. 4 onafhankelijke irrigatiesystemen, telefoon, alarm, satelliet-tv met schotel van 1,9 m. Wifi. Alarm. Zeer privé.

Overige kenmerken
Aantal m2
315
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
2400
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
4
Ligging

Contact met adverteerder


Informatie
Adres