Beschrijving

Nieuwbouwvilla die begin 2020 moet worden afgewerkt met een adembenemend uitzicht, gelegen in het Ambolo-gebied, in Javea.

Gebouwd met kwaliteitsmaterialen en met de nieuwste updates op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Voor degene die niet alleen wil genieten van een ongelooflijk uitzicht en een bevoorrechte locatie, maar die qua esthetiek en ontwerp ook op zoek is naar een woning die voldoet aan de hoogste normen. Een gebouw met een woonoppervlak van 660m2, verdeeld over 3 woonlagen.

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers met bijbehorende kleedkamers, elk compleet met een eigen badkamer en uitzicht op zee vanuit elke hoek.

Op de tweede verdieping vinden we de woon- en eetkamer, de keuken en het gastentoilet. Alle kamers zijn zeer ruim, met een prachtig uitzicht op zee.

Op de derde verdieping vinden we de hoofdslaapkamer met kleedkamer, en-suite badkamer en een eigen living van bijna 80m2, waar u kunt genieten van het indrukwekkende uitzicht over de Middellandse Zee.

In de onderbouw vindt u 2 dubbele garages met een totale oppervlakte van 90m2, een wasruimte en een opslagruimte.

Overige kenmerken
Aantal m2
660
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
980
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
3
Ligging

Contact met adverteerder


Informatie

Adres