Beschrijving

Een villa met 4 slaapkamers en 4 badkamers, dicht bij de mooie baai van Granadella in de wijk Costa Nova Marina, op het zuiden gelegen en met een mooi open uitzicht op zee.

Het pand heeft een aantal karakteristieke kenmerken die je meer zou verwachten bij een meer traditionele Spaanse Finca, zoals de grote antieke toegangsdeur en binnen de teruggewonnen houten balken aan het plafond en de prachtige handgemaakte ‘Baro’ terracotta vloeren.

Op de bovenste verdieping is er de lounge met royale afmetingen en een open moderne keuken, die beide uitkomen op de ronde eetkamer met dubbelhoog plafond. Vanuit de lounge/eetkamer bereikt u een overdekt terras, een open terras en het zwembad.

De master suite en een kantoor zijn te vinden op de bovenste verdieping, terwijl er nog eens 3 slaapkamers en 3 badkamers zijn op de benedenverdieping, die zowel intern als extren bereikbaar is.
Vanuit de meeste kamers op de bovenverdieping en het lagere niveau kunt u genieten van het mooie open uitzicht op zee.
Het pand verkeerd in uitstekende staat en is rondom voorzien van rolluiken. Er is  centrale verwarming op gas en op de bovenste verdieping geleide airconditioning.

Overige kenmerken
Aantal m2
240
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
920
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
4
Ligging

Contact met adverteerder


Informatie

Adres