Beschrijving

Te koop: Gelegen in de moderne urbanisatie ‘La Siesta’, dichtbij een goede selectie van voorzieningen, zijn we trots om ons nieuwste nieuwbouwproject ‘Can Amelie’ aan te bieden. Inclusief bouwvergunning om onmiddellijk met de bouw te beginnen met een voltooiingstijd van minder dan 12 maanden, zal de luxueuze villa met 3 suites worden gebouwd met Eco-huisspecificaties. Het gebouw wordt gebouwd met zeer efficiënte Ytongblokken en beschikt over energiezuinige verwarmings- en koelsystemen, hoogwaardige zonweringramen en A ++ -toestellen van Siemens. Afgewerkt met keramiek van Porcelanosa in de hele villa zal overal de hoogste kwaliteit uitstralen.
Met een open woonkamer met een plafond met dubbele hoogte zijn er twee suites op de benedenverdieping. Het bovenste niveau profiteert van een mezzanine die de natuurlijke lichtinval mogelijk maakt. Deze kan indien nodig gemakkelijk worden omgezet in een extra kamer. Ook op dit niveau is de royale master suite met een eigen terras van waar men kan genieten van het spectaculaire open uitzicht op zee. Er is ook een groot terras dat via deze verdieping te bereiken is.
De tuinen zijn volledig aangelegd in traditionele mediterrane stijl of indien gewenst in een prachtige Japanse Zen-stijl. Het prachtige overloopzwembad van 10.0m X 5.0m kan indien nodig worden verwarmd en beschikt over een terras van meer dan 100m².
De koper kan de kleur en stijl van de afwerkingen kiezen.

Overige kenmerken
Aantal m2
175
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1011
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
4
Ligging

Contact met adverteerder


Informatie

Adres