Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Deze prachtige villa in klassieke stijl ligt op een privéperceel op de gewilde en veilige urbanisatie ‘El Tosalet’, dicht bij voorzieningen.
Het perceel is verdeeld over twee niveaus met een gemakkelijk onderhoudsvriendelijke tuin met vele prachtige traditionele mediterrane planten, palmen en bomen. Het zwembad ligt op hetzelfde niveau als de woonkamer en Naya met een mooie achtergrond van de omliggende bomen en palmen. U kunt hier buiten dineren in het prachtige Bali-huis, perfect voor het ontvangen van familie en vrienden. Aangrenzend is er een volledig ingerichte zomerkeuken met BBQ en granieten werkbladen.
Bij binnenkomst in de villa via de prachtige teruggewonnen toegangsdeuren vinden we een mooie dubbele hoogte hal, deze leidt naar de woonkamer, eetkamer, keuken en naya. De lounge en eetkamer hebben een gewelfd vat en balkenplafonds met prachtige antieke balken, dit leidt naar de glazen naya en naar het zwembad. Hier is er warme en koude airconditioning en een open haard. De keuken is toonaangevend in de woonkamer en we vinden de zeer hoogwaardige keuken, uitgerust met high-end apparatuur en een Franse gootsteen in de boerderij, deze prachtige keuken is zorgvuldig ontworpen door de huidige eigenaren.
Op dit niveau zijn er twee slaapkamers met inbouwkasten en een smaakvol ingerichte badkamer.
Op de bovenste verdieping treffen we de master suite met een eigen balkon met uitzicht op de Montgo. Het beschikt over een kleedruimte met inbouwkasten en een prachtig ontworpen badkamer gemaakt van travertijn marmeren tegels.
Op de benedenverdieping vinden we het onafhankelijke gastenverblijf met 3 slaapkamers. De gang met veel opbergkasten leidt naar twee tweepersoonsslaapkamers, waarvan een een en-suite is met een eigen patio, terwijl de andere momenteel wordt gebruikt als studeerkamer. Dit niveau heeft ook een eigen keuken met toegang tot de buitenkant, vervolgens grenzend aan de keuken is er een Bodega die ook eerder als een thuisbioscoopruimte werd gebruikt, hier vinden we de 6e slaapkamer met een eigen kleedkamer en badkamer.
Dit niveau, terwijl het op dit moment verbonden is, kan desgewenst worden geïsoleerd van het hoofdgebouw op de bovenverdieping.
Deze eigenschap moet echt worden bekeken om de kwaliteit overal te waarderen.
Extra’s zijn onder andere: A / C en verwarming op gas. Dubbele beglazing met insectenhorren, jaloezieën en luifels. Prachtig aangelegde plot met volledige privacy. Alarm met videobewaking. En nog veel meer.


Dé notarisvergelijker van Nederland

Overige kenmerken
Aantal m2
358
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1115
Aantal slaapkamers:
6
Aantal badkamers:
4
Ligging

Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres