kopen

Karakteristiek maison de village in de Bourgogne

Verkoopprijs:
€85000.00

hypotheekrente berekenen
Beschrijving

Dit op kelders gebouwde karakteristieke huis in de Bourgogne verkeert in goede staat van onderhoud en is direct bewoonbaar.

Via een stenen trap naar de voordeur kom je in de hal die toegang geeft tot: ingerichte keuken, woonkamer, eetkamer, slaapkamer en badkamer met toilet. In de hal, keuken en woonkamer zitten nog de originele mozaiekvloeren. In het kantoor en de slaapkamer zit parket. Via de woonkamer bereik je de trap naar de bovenverdieping met een slaapkamer, badkamer met toilet en nog in te richten zolder. Op de begane grond bevinden zich een kelder, een stookhok, een werkplaats en een zomerkeuken. Grote, geheel afgesloten tuin met losstaande schuur met een oppervlakte van ca 50 m2 en een kippenhok. Vanuit de tuin zicht op het golvende heuvellandschap. Het huis is aangesloten op de riolering. Verwarming middels oliegestookte CV.

In het het dorp zit een auberge waar lekker gegeten kan worden. Voor de overige voorziening ligt Geugnon op 8 km. Gueugnon is een levendig stadje met winkels, markt, bioscoop, restaurantjes etc.

Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
Ligging
Video

Contact met adverteerder


Informatie

Adres