Beschrijving

Gebouwd in 1963/64 is dit huis mooi gelegen in het dorp Oradour Fanai in de Charente en op loopafstand van een algemene winkel/café en de mairie. Oorspronkelijk was het het plaatselijke benzinestation en de bar.

De huidige eigenaren kochten het huis in 2006, sindsdien hebben zij het huis in goede staat gehouden.
De benedenverdieping van het huis heeft een grote ruimte (voorheen mogelijk een voorraadkamer) en een ruime eenheidsruimte en werkplaats, die vanuit het hoofdhuis bereikbaar is via een trap in de gang.
De tuin is van een handzaam formaat en je hebt een verdere tuin over de brug en over de weg met aan de ene kant een garage en aan de andere kant de oevers van de Blourde rivier, dus je hebt een mooie kleine ruimte om te zitten en te vissen.
Het huis beschikt over elektriciteit, water en riolering. Het huis heeft centrale verwarming op olie en een houtkachel in de kleinere woonkamer. Intrnet is beschikbaar.

Confolens ligt op 20 minuten rijden van het huis en daar vindt u alle voorzieningen die nodig zijn voor het dagelijks leven, waaronder supermarkten, scholen, artsen, bars en restaurants. De internationale luchthavens van Limoges en Poitiers voor dagelijkse vluchten naar verschillende Britse bestemmingen liggen op slechts 1 uur en 1 uur en 20 minuten afstand. Bellac ligt op 30 minuten rijden en heeft treinverbindingen naar Limoges en Poitiers, de laatste met een TGV-verbinding over het perron naar Parijs, Bordeaux en andere Franse steden plus Brussel en Londen (via Lille).

Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
Ligging

Contact met adverteerder


Informatie

Adres