kopen

Mooi huis met tuin en prachtig uitzicht te koop in de Creuse

Verkoopprijs:
€98200.00

hypotheekrente berekenen
Beschrijving

Mooi huis met tuin en prachtig uitzicht te koop in de Creuse

Mooi, natuurstenen huis met tuin en prachtig uitzicht te koop in de Creuse.

Indeling: Op de begane grond een ruime keuken annex eetkamer ( 25m²) en een woonkamer met schouw van ongeveer 32m². Verder een badkamer (bad, wc, wastafel), een apart toilet, een aparte douche ,kastruimte en plaats voor wasmachine. Hierachter een kleine schuur voor opslag en een deur naar de tuin. Op de etage een overloop met wasbak en daaraan 2 ruime slaapkamers (18 en 25m²). Vaste trap naar de zolder waar nog ruimte is voor meer slaapkamers.

Algemene beschrijving: In de keuken zijn er openslaande deuren naar een mooi terras waar u een prachtig uitzicht over de tuin en de omringende natuur heeft. Achter het huis en aan de zijkant nog 2 gebouwtjes voor opslag hout en andere materialen. Verwarming via houtkachel en overal dubbel glas. Meteen bewoonbaar en met wat kleine werken aan de eigen smaak aan te passen.

Ligging: Gelegen in een rustig gehucht met nog enkele huizen waarvan sommige als 2e huis dienen en andere als permanente bewoning. Landschappelijk 1 van de mooiste gebieden van de Creuse. Vele wandel en fiets mogelijkheden in de omgeving. Op 20 minuten afstand vogelreservaat Etang des Landes. Buurtsuper en slager op 5 minuten. Meer winkels en supermarkt op ongeveer 20 minuten.

Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
Ligging
Video

Contact met adverteerder


Informatie

Adres