Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Vrijstaande nieuwbouwvilla te koop in Panorama Park, een residentieel complex met een groot gemeenschappelijk zwembad, in onze urbanisatie Puerta del Valle, op ongeveer 3 km van het mooie dorp Murla.
De villa bestaat uit: 2 slaapkamers, 1 badkamer, salon-eetkamer, keuken, badkamer, veranda, terras, tuin, berging, parkeerplaats en gemeenschappelijk zwembad.
Deze eigenschap profiteert van een eigen parkeerplaats baai en toegang tot het huis is via 4 of 5 stappen. Er is een veiligheidsgrilldeur en een witte aluminium voordeur die ons rechtstreeks naar de lounge-eetkamer brengt. De keuken heeft een ontbijtbar, lage en hoge kasten en een granieten werkblad. Een boog leidt naar de 2 slaapkamers met inbouwkasten en de badkamer. Vanuit de woonkamer is er een deur naar de overdekte veranda en het terras met prachtig panoramisch uitzicht op het landschap en de bergen. Een trap brengt ons vanaf het terras naar beneden naar de privétuin en de opslagkamer-onderbouw.
Panorama Park is een project van 54 eenheden op een van de meest rustige locaties in het binnenland van de Costa Blanca, in onze aantrekkelijke urbanisatie Puerta del Valle, op slechts 5 minuten rijden van Murla en gelegen tussen de amandelbomen en sinaasappelbomen van Jalon en Orba, ongeveer 25 km van de kust.


Dé notarisvergelijker van Nederland

Overige kenmerken
Aantal m2
84
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
160
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging

Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres