Wereldwijd

Recreatievastgoed evenementen in 2021

Recreatievastgoed evenementen

De recreatievastgoedmarkt is op dit moment flink in beweging. Waar Covid aan de ene kant de vakantiemarkt behoorlijk in zijn greep houdt, heeft het gek genoeg een positieve invloed op de recreatievastgoedmarkt. Steeds meer Nederlanders zien in dat investeren in vakantiewoningen op dit moment een interessante optie is om geld te laten renderen. Recreatievastgoed evenementen bieden de juiste informatie die het makkelijker maken om de juiste keuzes te maken.

Opendagen en kijkdagen recreatievastgoed

Dit jaar zullen we hier regelmatig aankondigingen doen van diverse recreatievastgoed evenementen. Daaronder opendagen en kijkdagen. Steeds meer projectontwikkelaars en vakantieparken organiseren daarnaast regelmatig de zogenaamde experiences. Handig wanneer u op zoek bent naar een recreatiewoning voor eigen gebruik of voor de verhuur. U verblijft vaak kosteloos een aantal dagen in het vakantiepark en ontdekt op die manier of het park bij u past.

Houdt onze evenementen dus goed in de gaten en schrijf u op tijd in.

Uw opendagen en kijkdagen aanmelden

Heeft u zelf een vakantiepark? Of bent u projectontwikkelaar van vakantiewoningen? En wilt u uw woningen aan potentiële kopers presenteren? Neem dan contact op met onze redactie (redactie@eenvakantiehuisjekopen.nl) om te horen wat de mogelijkheden zijn. Naast de tienduizenden maandelijkse bezoekers op de website, brengen wij uw evenement ook onder de aandacht op onze social media kanalen, Daar bereikt u nog eens 10.000en potentiële kopers van recreatiewoningen in binnen en buitenland. Zo brengt u uw kijkdagen onder de aandacht van uw doelgroep en vergroot u de kans op een succesvolle verkoop van uw recreatievastgoed.