Beschrijving

Te koop: prachtige luxe stenen finca met zwembad op twee niveaus, gelegen nabij het pittoreske dorp Pedreguer, op slechts een paar minuten rijden van alle voorzieningen. De villa zelf is liefdevol gerenoveerd tot een zeer hoge standaard met zichtbare houten balken en traditionele stenen muren, een prachtige galerij met fontein die het een unieke warme, rustige sfeer geven.
Dit prachtige pand bestaat uit een overdekte inkom, een grote open landelijke keuken met kookeiland, een gezellige woonkamer die gescheiden is van de eetkamer en openslaande deuren naar de grote patio en het zwembadgedeelte heeft. Vanuit de woonkamer komt u in de beneden slaapkamer met kingsize bed. De originele trap gemaakt van antieke tegels leidt naar de bovenverdieping. Er is een grote slaapkamer, en de badkamer is op zijn zachts gezegd uniek: er is een enorm luxe bad in Turkse stijl. De 2 slaapkamers met 2 aparte bedden hebben een eigen deur die uitkomt op het grote dakterras dat volledig is omgeven door wijnranken om volledige privacy en afzondering te bieden.
Het vlakke perceel heeft een overvloed aan verschillende fruitbomen en wijnranken, perfect voor kinderen om avontuurlijk in bomen te klimmen en te spelen op touwen terwijl je ontspant in de hangmat tussen de bomen. Er zijn ook verschillende zitjes rond deze schaduwrijke kant van het huis waar u kunt schuilen voor de middagzon onder de bomen en wijnstokken. Aan de rand van het zwembad bevindt zich een open grasveld met schommel en glijbaan, een speelhok voor kinderen en een mini voetbalveld om de kinderen bezig te houden. Het zwembad is omheind om u gerust te stellen terwijl de kinderen veilig in de tuin spelen.

Overige kenmerken
Aantal m2
240
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
2400
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
4
Ligging

Informatie
Adres