kopen

Prima woning met veel ruimte in een gezellig dorp in het zuidwesten.

Verkoopprijs: € 22500
hypotheekrente berekenen
Beschrijving

De woning biedt best veel ruimte en meerdere ingangen wat mogelijkheden biedt. U kunt binnenkomen via het overdekte terras en stapt dan de woonkamer of de keuken in. Vanuit de keuken is momenteel geen direct deur naar de rest van het huis, dus daar moet nog wat veranderd worden. Vanuit de woonkamer bereikt u de 4 slaapkamers en vanuit de keuken kunt u naar de badkamer. Verder nog inpandig een schuurtje en de zomerkeuken met bijkeuken met een eigen ingang.
Naast de woning is er nog een bijgebouw met de garage, kelder, opslagruimte en de vroegere stallen.
Het perceel is 4.456 m2 groot en u vindt hier diverse fruitbomen als appel, peer, noten etc. Ook is er een waterput.
Aan voorzieningen zijn er elektriciteit  en water aanwezig. Gas is reeds op het perceel aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt nu verwarmd met hout kachels.  Internet en telefoon zijn geen probleem.
De woning gaat u vinden in een rustige straat van het leuke dorp Nemesdéd. In Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.
Prima woning met veel ruimte in huis en tuin.

Overige kenmerken
Aantal m2
110
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
4456
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
0
Ligging

Contact met adverteerder


Informatie

Adres