kopen

Ruime woning prima als vast verblijf en dan zelfs met gastenverblijf

Verkoopprijs: € 17500
hypotheekrente berekenen
Beschrijving

U komt de woning binnen via de 15 m2 overdekte terras waar het in het voor- en najaar heerlijk zitten is. In de woning dan de hal, 3 slaapkamers, de woonkeuken en opslag ruimte, een bijkeuken met de trap naar de zolder, een badkamer en een apart toilet. Met een paar ingrepen kunt u hier ook een woning van maken met een kamer/keuken, badkamer en twee slaapkamers en een gastenverblijf met een woonkeuken, slaapkamer, badkamer en apart toilet.
Achter de woning nog een flinke schuur, werkplaats en de vroegere stal. Het perceel is 2.761 m2 groot en in de tuin is er nog de waterput.
Electra en water zijn aanwezig. Gas is op het perceel, maar moet nog in het huis gebracht worden. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt momenteel verwarmd met houtkachels. Aansluiten van telefoon en Internet is mogelijk.
De woning staat in het centrum van Szőkedencs en winkel, dokterspost en zelfs de bushalte zijn binnen een 50 meter lopen.
Szőkedencs is een dorp met een 350 inwoners. Klein en rustig (aan een doodlopende weg) maar u kunt er prima uw dagelijkse boodschappen doen. Voor meer inkopen kunt u altijd naar Marcali (20 km), of naar Nagykanizsa (20 km). Op 15 km van Szőkedencs ligt Zalakaros en dat is bekend van het thermaal bad. Een dagje naar het Balaton is prima te doen. Met een 22-25 km bent u al bij het meer.
Szőkedencs ligt in een mooie groene omgeving te midden van het glooiende landschap en u kunt hier prima wandelen, jagen en ook zijn er meren in de buurt waar u goed kunt vissen.
Flinke woning met meerdere mogelijkheden in een prima omgeving.

Overige kenmerken
Aantal m2
110
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
2761
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Ligging
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres