Spaanse weg

Spaanse grenzen open voor internationaal verkeer

Afgelopen zaterdag bevestigde de Spaanse premier Pedro Sánchez dat de Spaanse grenzen vanaf juli weer open zullen gaan voor internationaal verkeer en dus ook voor toeristen en aspirant kopers. Er worden intussen bij de meeste vliegtuigmaatschappijen weer tickets verkocht. Met de auto op vakantie naar Spanje zal ook vanaf juli weer mogelijk zijn zoals het er nu naar uit ziet.

 

De afgelopen 3 maanden is de vastgoedmarkt in Spanje volledig stil komen te liggen. Dat heeft tot gevolg gehad dat er momenteel heel beperkt nieuw vastgoed wordt aangeboden en dat er weinig tot niks wordt verkocht. Nu de Spaanse markt stap voor stap weer open gaat, ontstaan nieuwe mogelijkheden. De markt verschuift nu al van een verkoopmarkt naar een aankoopmarkt. En dat zou dan positieve gevolgen hebben voor de prijzen van vastgoed in Spanje.

 

Hoe dan ook brengt deze situatie ongetwijfeld opportuniteiten met zich mee voor aspirant kopers. Maar het blijft belangrijk dat je je goed laat begeleiden. Om de best mogelijke deal te realiseren is het cruciaal een goede kennis te hebben van lokale aanbieders en makelaars.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • U kunt afbeeldingen uitlijnen (data-align="center"), maar ook video's, blockquotes, enzovoort.
  • U kunt bijschriften aan afbeeldingen toevoegen (data-caption="Tekst"), maar ook aan video's, blockquotes, enzovoort.