Beschrijving

Een geschakelde vakantiewoning voor 2x12 personen, gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.
De woning
De woning beschikt over 10 slaapkamers, 9 badkamers en 2 ruime woonkamers met 2 leefkeukens. Door middel van dubbele hoteldeuren zijn de woningen via het eetgedeelte als 24 persoons te gebruiken. Het terras is via opslaande tuindeuren te bereiken. De linkerwoning is geschikt voor mindervalide bezoekers, en is voorzien van een rolstoel toegankelijke badkamer.
Luxe / Modern / Natuur
In de vrije natuur van de Veluwe komt Vogelveld perfect tot zijn recht. De moderne vakantiewoningen zijn gebouwd op traditionele wijze.  Alle woningen staan op ruime kavels, waarbij de terrassen zo gesitueerd zijn dat ze veel privacy bieden.
Duurzaamheid & kwaliteit
Bij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de woningen aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de woningen. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

Overige kenmerken
Aantal m2
300
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
10
Aantal badkamers:
10
Ligging
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Adres