Vogelveld Vrijstaande Villa | 4 persoons | Mindervaliden

Verkoopprijs: € 289000
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Een 4-persoons vrijstaande vakantiewoning gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.
De woning
De woning beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer en ruime woonkamer met leefkeuken. Via de dubbel tuindeuren in de kamer komt u op het overdekte terras. De inpandige buitenberging is buitenom bereikbaar. Elke woning heeft een luxe uitstraling en een uniek design voor de inrichting.
Voorzieningen voor mindervaliden
De woning is voorzien van een ruimere eetkeuken, extra groot terras en een aangepaste badkamer. De woning is toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers. 
Luxe / Modern / Natuur
In de vrije natuur van de Veluwe komt Vogelveld perfect tot zijn recht. De moderne vakantiewoningen zijn gebouwd op traditionele wijze. Alle woningen staan op ruime kavels, waarbij de terrassen zo gesitueerd zijn dat ze veel privacy bieden.
Duurzaamheid & kwaliteit
Bij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de woningen aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de woningen. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.
Kies voor een privé wellness
De vraag naar vakantiewoningen met een privé wellness is geëxplodeerd. Recreatielandgoed de IJsvogel en Vogelveld zien deze trend ook. Daarom is het mogelijk om bij de aankoop van een woning te investeren in een Sauna Barrel, Hot Tub of een Jacuzzi. Plaatsing en afname zal in overleg zijn met Recreatielandgoed de IJsvogel in verband met de nutsvoorzieningen en de reglementen. De prijzen zijn inclusief plaatsing en het creëren van een natuurlijke schutting.
Bekijk de prijslijst


Dé notarisvergelijker van Nederland

Overige kenmerken
Aantal m2
62
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging

Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Adres