huizen te koop voor 1 euro in Laurenzana in italië

Voor 1 euro je eigen huis in Italië

Droom je van je eigen huis in Italië? Ben je een beetje handig en heb je het komende jaar niets te doen? Dan is dit misschien wel jouw kans om de trotse eigenaar te worden van een vakantiewoning of tweede huis in Italië. Want nu heb je voor 1 euro je eigen huis in Italië.

Opknap vakantiehuizen te koop voor 1 euro

200 kilometer ten zuiden van Napels ligt het dorp Laurenzana. Daar staan opknap vakantiehuizen te koop voor slechts 1 euro. Het dorp kampt al jaren met een leegloop. Jongeren trekken naar de steden en er is nauwelijks nieuwe aanwas. Om de leegloop tegen te gaan heeft de burgemeester van Laurenzana besloten om oude woningen te verkopen voor een symbolische prijs van slechts 1 euro. Verwacht voor dat bedrag echter niet al te veel. De woningen zijn allemaal in slechte staat en dienen binnen één jaar te worden opgeknapt. Om ervoor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk gebeurt, dien je een borgsom van € 5000,00 te betalen. Deze krijg je na de renovatie weer terug maar kan je dus niet gebruiken om je renovatie direct mee te financieren.

Regelmatig worden er in Italië, Spanje en Frankrijk op deze manier huizen te koop aangeboden. Wanneer je de tijd hebt, twee rechter handen en een beetje lef, dan is dit jouw kans. Wil je kans maken op een dergelijke woning? Dan vind je hier het aanmeldformulier (In het Italiaans).

En mocht het je lukken om een woning te bemachtigen, stuur ons dan gerust de foto's en verhalen van je verbouwing.

Bekijk ook:

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • U kunt afbeeldingen uitlijnen (data-align="center"), maar ook video's, blockquotes, enzovoort.
  • U kunt bijschriften aan afbeeldingen toevoegen (data-caption="Tekst"), maar ook aan video's, blockquotes, enzovoort.