Beschrijving

Oberonstraat Curacao

Rustig, maar toch heel centraal gelegen, staat dit goed onderhouden huis in de geliefde wijk Vredenberg op een ruime kavel van 730m2. Winkels, scholen, restaurants en ook het strand bevinden zich op steenworp afstand. Vanaf de kavel is zelfs de zee te zien! Via een op afstand bedienbare electrische rolpoort wordt deze voor uw auto ontsloten naar de openbare weg. De auto kan geparkeerd worden onder een ruime carport die vervolgens toegang biedt tot de praktisch ingedeelde woning. De woonkamer geeft een ruime aanblik door zijn hoge plafond. Vanuit de woonkamer zijn alle andere vertrekken bereikbaar.

Er zijn drie ruime slaapkamers, waarbij de master bedroom een eigen badkamer en suite heeft, terwijl de overige twee slaapkamers een badkamer delen. Bovendien is er nog een extra studeerkamer! Door de ruime afmetingen van de kavel is uitbreiding van de woning met bijvoorbeeld een appartment makkelijk te realiseren. Wilt u met eigen ogen ervaren wat dit leuke huis u heeft te bieden? Maak dan snel een afspraak met een van onze makelaars!

VREDENBERG

Vredenberg is een centraal gelegen woonwijk. Dit gebied is gemakkelijk te bereiken vanaf Saliña door de Dr. Maalweg te nemen. Het ligt vlakbij de zee. De meeste voorzieningen liggen op slechts 3 minuten rijden; de stad, supermarkten, winkels, bars, restaurants, fitness, spa, casino, resorts, beach clubs en stranden.

Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
730
Aantal slaapkamers:
Aantal badkamers:
Ligging
Locatie

Contact met adverteerder


Informatie

Adres
Bereikbaarheid