Beschrijving

Op zoek naar een locatie aan vaarwater waar u heerlijk kunt recreëren op een prachtige locatie in het midden van de Randstad? Dan is dit uw kans. Wij bieden een fraaie vrijstaande recreatiewoning aan op een perceel grond van circa 500 m² met aan de achterzijde weids uitzicht over de weilanden.

Deze woning met zwembad is voorzien van 3 slaapkamers, vanaf 2002 totaal gerenoveerd en een geweldige plek voor de recreant die van rust, tuinieren, privacy en het water houdt!

Indeling:

Entree, hal met aan de linkerzijde een flinke bergruimte/inloopkast en de 1e slaap-/werkkamer. Aan de andere zijde van de entree/hal bevindt zich de royale eetkamer met keuken, welke aan 2 zijde is opgesteld en een extra lichtkoepel bevat. De keuken heeft een moderne inrichting en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Achter de keuken bevindt zich een tussenportaal, tevens met dakvenster waar zich de separaat licht betegelde toiletruimte bevindt en de bijkeuken met de wasmachine aansluiting en de opstelplaats voor de Intergas HR C.V.-combiketel.

Aan de andere zijde bevindt zich een hal met deur naar de vlonder met aan de achterzijde van de woning een schitterend vrij uitzicht over het weiland. De koeien staan letterlijk met hun hoofd naast het slaapkamerraam??. Tevens bevindt zich hier de ouderslaapkamer en de royale badkamer compleet licht betegeld en voorzien van bad, douche, 2e toilet en wastafel.

De zonnige woonkamer heeft veel lichtinval door diverse ramen en de schuifpui naar de tuin, de aangrenzende veranda is echt een verlengde van de woonkamer. In de woonkamer staat een houtkachel. Als de kachel brandt, kan deze tevens alle radiatoren verwarmen. Tevens is vanuit de woonkamer de derde royale slaapkamer te bereiken. De vloer van het gehele huisje is netjes afgewerkt met laminaat.

Tuin

De tuin is verdeeld in een vlonder aan de achterzijde en de grote tuin aan de voorzijde. Dit is een plekje met heel veel privacy. De tuin aan de voorzijde is heel royaal en heeft naast een zwembad een royale schuur met overkapping. Uw boot meert u af aan de voorzijde achter de houten schutting. Via de Spijkersloot en De Rijpwetering kunt u, na twee bruggen gepasseerd te hebben, de Wijde Aa op varen.

Bijzonderheden:

  • Dak, vloer en gevels voorzien van isolatie
  • Buitenzijde gevels van onderhoudsvrije Keralit rabatdelen
  • Kunststof kozijnen met dubbele beglazing
  • Openbare parkeerplaatsen langs de Veenderdijk
  • Aangesloten op riolering en elektra. Gas en water gaat via stichting afrekening jaarlijks plaats, kosten stichting circa € 35,- per maand

Het perceel heeft de bestemming 'Recreatie - Verblijfsrecreatie'. Binnen deze bestemming is uitsluitend recreatief gebruik toegestaan. U kunt jaarrond gebruik maken van het perceel, maar permanente bewoning en/of inschrijven bij de gemeente op dit adres is niet mogelijk.

Tevens valt deze woning onder categorie 4 van het vigerend bestemmingsplan: het verblijfsrecreatieve hoofdgebouw inclusief bijbehorende bijgebouwen en bouwwerken mag maximaal 90 m² bedragen. Hierdoor is de huidige schuur te groot.

Bereikbaarheid woning: De Blauwpolderkade 27 is alleen bereikbaar via het water. Langs de Veenderdijk in Rijpwetering liggen twee bij woning behorende, stalen bootjes van ca. 4 meter met een buitenboordmotor. Vanaf de Veenderdijk is het ongeveer 6 minuten varen de woning. De aanlegplaats langs de Veenderdijk is gerenoveerd. Aanvaarding in overleg.

Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
308.00
Perceeloppervlak m2:
500
Aantal slaapkamers:
Aantal badkamers:
Ligging

Contact met adverteerder


Informatie

Adres