Woning in Ádánd, Somogy , Hongarije

Verkoopprijs: € 46765
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Deze prima woning is in 1987 gebouwd en in 2007 nog gerenoveerd waarbij het huis van buiten is geïsoleerd en de badkamer, WC en keuken zijn van nieuwe tegels voorzien. Alles weer prima in orde.
U komt de woning binnen via het overdekte terras. Heerlijk om al in het vroege voorjaar buiten te zitten. U komt binnen in de hal en rechts vindt u dan de twee slaapkamers. Loopt u door dan komt u in de badkamer en rechts vindt u de WC, de woonkamer en daarachter de keuken. Compact, maar prima bij elkaar. Heeft u niet genoeg ruimte dan is het goed te weten dat er op de zolder nog een 70 m2 gebruikt zou kunnen worden.
De tuin is 1.834 m2 en hier vindt u nog de carport en een kelder welke nu in gebuikt is voor opslag.
Aan voorzieningen zijn water en elektra aanwezig. Gas is op het perceel aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal (op hout) verwarmd. Telefoon en Internet zijn geen probleem.
Ádánd is een flinke plaats iets van de drukke van het Balaton meer vandaan. Hier kunt u prima uw dagelijkse inkopen doen en bent u met een 10 minuten in Siófok.Aan de zuidoever van het Balaton is Siófok het centrum van het toerisme. Is niet alleen de grootste, maar wellicht ook de bekendste badplaats aan het Balatonmeer en een waar zwemparadijs voor kinderen. Siófok heeft een strand van maar liefst ruim 15 km. De vlakke, zanderige zeebodem biedt ideale omstandigheden om te leren surfen of ver het meer in te lopen met kinderen.in Siófok ook alle grote winkelketens om uw inkopen te doen en natuurlijk de vele terrassen, restaurants e.d.. Volop (zomerse) gezelligheid.
Prima woning op maar een 10 km van het Balatonmeer.


Dé notarisvergelijker van Nederland

Overige kenmerken
Aantal m2
95
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1834
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging

Locatie
Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres