kopen

Woning in Alsopahok, Zala , Hongarije

Verkoopprijs: € 152941
hypotheekrente berekenen
Beschrijving

De woning is in 2017 gebouwd en hoewel bewoonbaar moet er nog wel een en ander afgemaakt worden. De bebouwing is maar liefst 190m2 en bestaat uit een woning en een garage/werkplaats van een 63m2. In de woning de hal, een woonkamer, keuken met bijkeuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers met WC. Verder nog een opslagruimte, de stookruimte en een terras. De zolder kunt u naar eigen inzicht inrichten. Deze kan nog bewoonbaar gemaakt worden.
Alle voorzieningen als water, stroom en gas zijn uiteraard aanwezig. De afwatering is aangesloten op de riolering.  De woning wordt centraal (op gas) verwarmd. Aansluiten van internet en telefoon is geen probleem.
Deze woning gaat u vinden in een rustige straat van Alsópáhok en U zit hier niet ver van het Balaton meer. Op maar 5 kilometer van Keszthely en maar 2 kilometer Hévíz. Alsópáhok ligt naast Keszthely en Hévíz. Beide bekende plaatsen vanwege het Balaton meer, en het thermaal meer. Keszthely is dan ook nog een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d. Hévíz is bekend vanwege het beroemde kuuroord wat zomer en winter druk bezocht wordt door de kuurgasten.

Overige kenmerken
Aantal m2
190
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
3024
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
2
Ligging
Locatie

Informatie

Adres