Beschrijving

De woning heeft nu een keuken, een woonkamer, een slaapkamer en nog twee opslagruimte waar u een badkamer en tweede slaapkamer kunt maken.
Het perceel is 1.810 m2 groot en hier diverse fruit bomen, wat wijnranken en de waterput.
Voorzieningen als elektriciteit en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is eer een aansluiting op de riolering. Internet en telefoon aansluiten is gen probleem.
Dit huis gaat u vinden in Alsórajk. Hier wonen een 400 mensen en u kunt er de dagelijkse boodschappen doen. Is op een 15 kilometer van Zalakaros wat bekend is vanwege het thermaal bad. Alsórajk ligt ten westen van het Kis Balaton. Een mooi natuurgebied waar het heerlijk wandelen en fietsen is. De stad Keszthely ligt op een 35 kilometer en dan bent u al aan het Balaton meer. Keszthely heeft een gezellig centrum met vele terrassen en restaurants, de markt, het kasteel, alle grote winkelketens en natuurlijk het meer.
Het kost u best wat werk om er wat van te maken, voor dit geld niet verkeerd om er uw vakantiewoning van te maken hoewel permanent wonen ook prima zou kunnen.

Overige kenmerken
Aantal m2
65
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1810
Aantal slaapkamers:
1
Aantal badkamers:
0
Ligging
Locatie

Contact met adverteerder


Informatie

Adres