Beschrijving

De woning is 65 m2 groot en heeft twee verdiepingen. Is gebouwd van geïsoleerde lichte materialen en staat aan het einde van een doodlopende weg met maar één buren. U heeft een mooi vrij uitzicht over de velden waar u heerlijk kunt wandelen.
Als u de woning binnengaat komt u langs een heerlijk terras van maar liefst 25 m2 en op de begane vloer treft u dan de hal, de woonkamer, de keuken met eethoek, een douche en een apart toilet. Op de verdieping een tweetal slaapkamers en een toilet.
De tuin is een 1.517 m2 groot. Netjes onderhouden en hier een leuke barbecue plek. In de tuin diverse bloemen en bomen.
Elektra en water zijn beschikbaar. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt met de houtkachel verwarmd. Telefoon en Internet zijn geen probleem.
Balatonszentgyörgy ligt in de zuid west kant van het Balatonmeer. Goed bereikbaar door de M7 en op een 5-6 km van het Balatonmeer in Balatonberény. In Balatonszentgyörgy zelf kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen en voor het betere shoppen kun u naar Keszthely (10 km). Hier alle grote winkelketens, maar ook een gezellig centrum met kleine winkels, diverse trassen en restaurants en een aantal museums. In Keszthely is het bezoek aan het kasteel zekere de moeite waard. Niet ver van Keszthely ligt dan Hévíz. Bekend van het thermaal meer, maar ook daar een gezellig centrum.Balatonszentgyörgy is een aantrekkelijke plaats en omgeving waar veel te doen is.
Dit is een prima vakantiewoning in een heerlijk rustige omgeving en toch maar 6 km van het Balaton.

Overige kenmerken
Aantal m2
65
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1517
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Contact met adverteerder


Informatie

Adres