Beschrijving

De woning bestaat uit twee verdiepingen en met 4 slaapkamers en 2 badkamers is er veel ruimte. Ook het perceel van een 3.831 m2 biedt veel ruimte en u heeft maar aan één kant buren (ook lekker voor de sociale controle). Aan de andere kant alleen meer natuurgebied.
De woning biedt u twee verdiepingen. Beneden is er het overdekte terras (heerlijke wintertuin), de woonkamer, een grotere en kleinere slaapkamer, de keuken met bijkeuken, de badkamer en een apart toilet. Boven een mooi ruime overloop, twee slaapkamers en een badkamer met toilet. Een van de slaapkamers heeft een balkon van waar u een mooi uitzicht over de omgeving heeft.
In de tuin de garage, een kelder, een waterput, heerlijke barbecue plaats, een zomerkeuken, werkplaats en schuren.
Aan voorzieningen zijn gas, water en elektra aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt (beneden) verwarmd met de houtkachel en gas convectors. Boven is alleen bij extreme kou bijverwarming nodig. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.
Bánokszentgyörgy is een plaats van een 700 inwoners in het zuidwesten van Hongarije. U zit hier in een prachtige groene omgeving en op een 80 km van Oostenrijk, 18 km van Kroatië en 25 km van Slovenië. In Bánokszentgyörgy wat winkels en u kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen. In de omgeving mogelijkheden om te vissen of te zwemmen in het meer (op een 12 km). Ook voor jagers is dit een heel mooi gebied met veel mogelijkheden.
De grotere plaatsen in de omgeving zijn Letenye en Nagykanizsa. In Bázakerettye (12 km) een thermaal bad. Een dagje Balaton is prima te doen. In een uurtje bent in bij de stad Keszthely.
In dit huis met veel ruimte in een heerlijke groene omgeving kunt u prima vakantie vieren, maar zeker ook permanent gaan wonen.

Overige kenmerken
Aantal m2
154
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
3831
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
2
Ligging
Locatie

Informatie

Adres