Beschrijving

De woning is een typische Hongaarse woning. Is gebouwd van leem, dus natuurlijke isolatie voor koelte in de zomer en warmte in de winter. Het dak, elektra en waterleidingen zijn vernieuwd.
U komt de woning binnen via het lange terras en dan in de woonkeuken. Verder nog een tweetal slaapkamers, de badkamer met daar een douche en toilet. In de keuken staat nog de speciale kachel voor dit type huizen.
Het perceel is 2.135 m2 groot en daar diverse fruitbomen en ook nog de waterput. Ook nog een schuurtje voor de opslag.
Aan voorzieningen zijn water, gas en elektra aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Voor de verwarming is er een gasconvector. Internet en telefoon aansluiting is geen probleem.
Báza is onderdeel van het dorp Bázakerettye en samen een plaats met ongeveer 1.000 inwoners in het zuidwesten van Hongarije. U zit hier op ruim 80 km van Oostenrijk, 20 km van Kroatië en 25 km van Slovenië. In Bázakerettye kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen. In de omgeving mogelijkheden om te vissen of te zwemmen in het meer van Kistolmács (5 km). Ook voor jagers is dit een heel mooi gebied met veel mogelijkheden.
De grotere plaatsen in de omgeving zijn Letenye (15 km) waar ook een thermaal bad is, de grotere stad Nagykanizsa is op een 25 km en heir alles wat een stad kan bieden op het gebied van winkelen, gezellig centrum, scholen, ziekenhuis e.d. Een dagje Balaton is prima te doen. In nog geen uurtje bent in bij de stad Keszthely.
Leuke woning in een heerlijk rustig gebied.

Overige kenmerken
Aantal m2
53
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
2135
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres