Beschrijving

De woning is maar liefst 150m2 groot en dus heel veel ruimte. Genoeg zelfs voor een aparte gastenruimte. U komt de woning binnen in de hal/woonkamer en vandaaruit naar twee slaapkamers, de badkamer en de keuken. Via een aparte ingang komt u een deel van de woning welke bestaat uit een keuken, bijkeuken en 2 kamers. Als u dan van de bijkeuken een badkamer maakt heeft u een heerlijk gastenverblijf.
Ook het perceel is lekker ruim en u kunt daar prima veel privacy vinden. In de tuin is er nog een houtopslag en kelder. Perceel is makkelijk te onderhouden, ongeveer de helft is beplant met dennenbomen.
Voorzieningen als water, elektriciteit en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met gasconvectoren. Aansluiten van telefoon en Internet is geen probleem.
Berzence is met een 2.700 inwoners niet klein te noemen en u kunt hier prima terecht voor de dagelijkse boodschappen. Dorp is rustig gelegen met veel bos in de heuvelachtige omgeving. De grotere stad is Nagyatád op een 17 km. Een echte stad met een 12.000 inwoners waar u alle gemakken kunt vinden die een grote stad heeft te bieden. Niet alleen op winkelgebied (Tesco, Lidle e.d.), maar ook restaurants, cafeetjes, barretjes ed. om heerlijk te genieten. Daarvoor kunt u ook naar het zwembad met thermaal bad en strand. Ook in Csokonyavisonta die mogelijkheden. Heerlijke omgeving om te ontspannen, vooral in de zomerdagen. Uiteraard ook alle medische voorzieningen in de buurt.
Mooi grote woning met diverse mogelijkheden.

Overige kenmerken
Aantal m2
150
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
2194
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie

Contact met adverteerder


Informatie

Adres