Beschrijving

Geen verkeerde woning. Echte klassiek vroegere boerderij. Bijna 100 jaar oud!. Structuur is goed. Is prettig gelegen (bijna einde van het dorp) en gebouwd van steen. De woning heeft 3 kamers en er is wel een badkamer, maar geen toilet. Achter de woning nog de vroegere stal en er is een kelder.
Aan voorzieningen is water aanwezig en elektriciteit moet opnieuw aangesloten worden. Voor de afwatering is er een aansluiting op de septic tank. Voor de verwarming is er een houtkachel. Uiteraard kunnen telefoon en Internet worden aangesloten.
Berzence is met een 2.700 inwoners niet klein te noemen en u kunt hier prima terecht voor de dagelijkse boodschappen. Dorp is rustig gelegen met veel bos in de heuvelachtige omgeving. De grotere stad is Nagyatád op een 17 km. Een echte stad met een 12.000 inwoners waar u alle gemakken kunt vinden die een grote stad heeft te bieden. Niet alleen op winkelgebied (Tesco, Lidle e.d.), maar ook restaurants, cafeetjes, barretjes ed. om heerlijk te genieten. Daarvoor kunt u ook naar het zwembad met thermaal bad en strand. Ook in Csokonyavisonta die mogelijkheden. Heerlijke omgeving om te ontspannen, vooral in de zomerdagen. Uiteraard ook alle medische voorzieningen in de buurt.
Woning waar u nog wat van moet maken, maar voor een goede aankoopprijs.

Overige kenmerken
Aantal m2
85
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
2290
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
0
Ligging
Locatie

Contact met adverteerder


Informatie

Adres