Beschrijving

De woning is prima in orde en biedt u nu een woonkamer, 2 slaapkamers, keuken met bijkeuken, badkamer, toilet en natuurlijk het terras.
De tuin is met 551 m2 niet heel groot, dus met het voordeel van weinig onderhoud, maar wel zonnig, leuk ingericht en u kunt hier heerlijk relaxen. In de tuin nog een schuurtje en een kelder.
In de woning zijn de elektriciteit, water en gas aangesloten. De woning wordt centraal verwarmd met een gas ketel of een houtkachel. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Telefoon en Internet aansluitingen zijn geen probleem.
Bókaháza is een echt Hongaars dorp. Mooi rustig en in een leuke omgeving. In de directe omgeving vindt u het thermaal bad van Kehidakustány (http://www.kehidatermal.hu/?lang=en&page=) en u komt makkelijk naar de geneeskrachtige baden van Hévíz (10 kilometer). Ook het Balaton meer is niet ver. Op maar 14 kilometer zit u midden in het toerisme van Keszthely. Daar alle grote winkelketens, het kasteel is zeker een moeite waard en natuurlijk ook het gezellige centrum.
Kortgeleden gerenoveerde woning welke uw Hongaars Huis kan worden.

Overige kenmerken
Aantal m2
70
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
551
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging
Locatie
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres